Over ons

Streven naar kwaliteit

Na een lange en waardevolle periode als Stoffeerder in dienst van een werkgever te hebben gewerkt, heb ik de gewaagde stap gezet om mijn eigen onderneming te starten. Deze stap heeft mij de vrijheid geschonken om onvoorwaardelijk te streven naar kwaliteit, zonder enige compromissen te hoeven sluiten!

Met ruim 25 jaar aan ervaring sta ik klaar om u deskundig te begeleiden bij het maken van de allerbeste keuzes voor uw vloer(en), raamdecoratie(s) en/of zonwering(en) in zowel uw nieuwe als bestaande woning, en zelfs voor diverse projecten.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, beschikt Scheper Vloeren, Raamdecoratie, Zonwering over een exclusieve showroom in Grootegast, waar we u graag op afspraak verwelkomen. Hier kunt u uitgebreid kennismaken met een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden op het gebied van Tapijt, Vinyl, PVC, Houten vloeren, Schoonloopmatten, Kunstgras en nog veel meer. Bovendien bieden we een rijke variëteit aan stalen voor zowel Raamdecoratie als Zonwering, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw behoeften en stijl.

Bovendien komen we graag bij u langs om de situatie grondig in kaart te brengen, nauwkeurige metingen uit te voeren en vervolgens een geheel vrijblijvende prijsopgave op te stellen die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen.

Als u kiest voor Scheper Vloeren, Raamdecoratie, Zonwering, dan kiest u onbetwist voor ongeëvenaarde kwaliteit en toewijding! Wij streven onophoudelijk naar 100% klanttevredenheid, en uw tevredenheid staat bij ons altijd centraal.

 

Kwaliteit

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Scheper Grootegast staan wij voor kwaliteit. Wij zullen u informeren over de verschillende producten die wij leveren en monteren. Bij Scheper zijn wij pas blij als u tevreden bent! 

Zien en voelen

Onze eigen showroom

In Grootegast (Groningen) vindt u onze showroom waar wij u optimaal kunnen adviseren over verschillende soorten vloeren zoals; Tapijt, Vinyl, PVC, Houten vloeren, Schoonloopmatten, kunstgras etc. Ook kunt u een breed scala aan mogelijkheden zien en voelen op het gebied van raamdecoratie & zonwering. Onze showroom is op afspraak geopend. 

Scheper staat voor;

Bij Scheper Vloeren draait alles om vakmanschap, toewijding en ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn meer dan een vloeren-, raamdecoratie- en zonwerings-bedrijf; we zijn uw partners in het verwezenlijken van een huis dat echt voelt als thuis.

Ons fundament rust op jarenlange ervaring en expertise. Met meer dan 25 jaar aan toegewijd vakmanschap zijn we niet alleen stoffeerders, maar ook adviseurs die streven naar perfectie in elk detail. We geloven dat elke vloer, elk raamdecoratie-element en elke zonwerings oplossing een uniek verhaal vertelt, en we nemen de tijd om dat verhaal te begrijpen.

Bij Scheper Vloeren gaat het niet alleen om het leveren van producten; het gaat om het bieden van een fijne ervaring in of om huis. Van onze eigen showroom in Grootegast tot aan uw deur, streven we naar een naadloze, zorgvuldige service die uw verwachtingen overstijgt. We nemen de tijd om uw ruimte te begrijpen, te luisteren naar uw wensen en behoeften, en u te begeleiden naar de oplossingen die perfect aansluiten bij uw stijl en functionele vereisten.

Onze inzet voor kwaliteit vertaalt zich niet alleen in de materialen die we gebruiken, maar ook in de duurzaamheid van onze relaties met klanten. We geloven in transparantie, eerlijkheid en integriteit in alles wat we doen. 

Kiezen voor Scheper Vloeren betekent kiezen voor een partnerschap dat verder gaat dan de initiële installatie. Het betekent kiezen voor een levenslange betrokkenheid bij het creëren en onderhouden van ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en functioneel, waarbij uw tevredenheid altijd onze hoogste prioriteit heeft.

Welkom bij Scheper Vloeren, waar vakmanschap, toewijding en kwaliteit samenkomen om uw huis tot leven te brengen.

Neem contact op

Vragen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via onderstaande formulier! 

Ik heb een vraag

Vraag en antwoord

Ik ben werkzaam door heel Groningen, Friesland en Drenthe. Klus verdop? Neem dan vooraf contact met ons op! 

Scheper staat voor kwaliteit. Onze wens is om jouw huis jouw thuis te laten voelen. Wij zijn pas blij als jij tevreden bent! 

Dit hangt af van de gevraagde opdracht en producten. Wil je precies weten wanneer ik bij jou zou kunnen beginnen? Neem dan contact met ons op! 

Neem contact op

Vragen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via onderstaande formulier!