Over ons

Na vele jaren als Stoffeerder in  loondienst te hebben gewerkt voor een werkgever ben ik begonnen als zelfstandige. Dit geeft de vrijheid om altijd voor kwaliteit te gaan, zonder enige concessie te hoeven doen!

Met ca. 20 jaar ervaring help ik u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw vloer(en), raamdecoratie(s) en- of zonwering(en) in uw nieuwe, of bestaande woning, of project(en)

Om u hier optimaal in te kunnen adviseren beschikt Scheper, Vloeren, Raamdecoratie, Zonwering over een eigen showroom in Grootegast. (Alleen op afspraak geopend)  Hier kunt u een breed scala aan mogelijkheden zien en voelen op gebied van Tapijt, Vinyl, PVC, Houten vloeren, Schoonloopmatten, Kunstgras etc. Ook kunt u hier de verschillende stalen bekijken op gebied van Raamdecoratie en Zonwering.

Tevens komen wij graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen, in te meten, en vervolgens een vrijblijvende prijsopgave op te stellen!

Kiest u voor Scheper Vloeren, Raamdecoratie, Zonwering, dan kiest u voor kwaliteit! Wij gaan ieder geval voor 100% klanttevredenheid!