Contact

Neem contact op

Vragen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via onderstaande formulier! 

Showroom

Adres:

Hoofdstraat 55
9861AB, Grootegast

Telefoonnummer:

+31 6 15686925

Email:

info@schepervloerenraam.nl

Anne Sloots
Anne Sloots
Erwin (en Jan) heeft onze pvc vloer gelegd, hij is ontzettend vakkundig, zeer vriendelijk en werkt ook zeer netjes. Vanwege de zeer positieve ervaring ook direct horren besteld bij Scheper. Echt een aanrader dit bedrijf!
Ben Elsinga
Ben Elsinga
Een super goed bedrijf! Van a tot z regelen ze alles voor je. Ook het contact loopt goed snel en vlekkeloos! Ik kan Scheper aan iedereen aanbevelen!
Ruben Hut
Ruben Hut
Na een aantal prettige gesprekken en adviezen zijn wij gekomen tot een walvis graat pvc vloer. Zeker niet het makkelijkst om te leggen, maar wij hebben nu 150m2 naadloos gelegd gekregen door scheper. Zo strak als een biljartlaken na dat er eerst ruige plavuizen lagen. Moesten lang wachten tot de werkzaamheden konden beginnen omdat scheper het zo druk heeft. En dat is logisch als je zulks vakwerk levert! Wij zijn niet de makkelijkste klanten dus 5 sterren zijn ook echt 5 sterren!
Frank
Frank
Hebben Erwin Scheper benaderd en er vloerbedekking en een pvc gekocht, prima advies en deskundig gelegd, als persoon is hij prettig in omgang. Zeker een aanrader om hem te benaderen voor stoffering van uw woning
Michel De Haan
Michel De Haan
Goed advies, super klantvriendelijk en prachtig eindresultaat! Voor iedereen aan te raden!

Kwaliteit

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Scheper Grootegast staan wij voor kwaliteit. Wij zullen u informeren over de verschillende producten die wij leveren en monteren. Bij Scheper zijn wij pas blij als u tevreden bent! 

Zien en voelen

Onze eigen showroom

In Grootegast (Groningen) vindt u onze showroom waar wij u optimaal kunnen adviseren over verschillende soorten vloeren zoals; Tapijt, Vinyl, PVC, Houten vloeren, Schoonloopmatten, kunstgras etc. Ook kunt u een breed scala aan mogelijkheden zien en voelen op het gebied van raamdecoratie & zonwering. Onze showroom is op afspraak geopend.