Contact

Neem contact op

Vragen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via onderstaande formulier! 

Showroom

Adres:

Hoofdstraat 55
9861AB, Grootegast

Telefoonnummer:

+31 6 15686925

Email:

info@schepervloerenraam.nl

Aniek Wieringa
Aniek Wieringa
Super leuke jongens, en top werk afgeleverd. Zeker een dikke aanrader !!!
Julie Sheehan
Julie Sheehan
Alles bij Scheper was prima geregeld. Van de telefonische afhandeling van mijn (aan)vragen tot het perfect leggen van het tapijt en linoleum met ondervloer in het huis van mijn moeder, alsook het plaatsen van een nieuw zonnescherm. Wij zijn zeker tevreden over het geleverde werk, een echte aanrader. Gemoedelijke sfeer en er wordt zeer goed meegedacht, echt top!
Mirjam Sinninghe
Mirjam Sinninghe
Zeer tevreden over de gang van zaken en geleverd werk. Inmiddels voorzien van een mooi trap, droogloop matten, vinyl vloer en raambekleding. Je kan voor alles bij Scheper terecht.
Wieger Douma
Wieger Douma
Erwin vandaag prachtige screens geleverd en gemonteerd. Super strak we zijn er blij mee laat de zon maar komen. Ik zou Erwin scheper zeker aanbevelen snelle correcte offerte en uiterst vriendelijk persoon in omgang. Bedankt 👍👍👍👌
daniel korringa
daniel korringa
Super mooie visgraatvloer laten plaatsen door Scheper! Goeie communicatie en vakwerk geleverd
Anne Sloots
Anne Sloots
Erwin (en Jan) heeft onze pvc vloer gelegd, hij is ontzettend vakkundig, zeer vriendelijk en werkt ook zeer netjes. Vanwege de zeer positieve ervaring ook direct horren besteld bij Scheper. Echt een aanrader dit bedrijf!
Ben Elsinga
Ben Elsinga
Een super goed bedrijf! Van a tot z regelen ze alles voor je. Ook het contact loopt goed snel en vlekkeloos! Ik kan Scheper aan iedereen aanbevelen!
Ruben Hut
Ruben Hut
Na een aantal prettige gesprekken en adviezen zijn wij gekomen tot een walvis graat pvc vloer. Zeker niet het makkelijkst om te leggen, maar wij hebben nu 150m2 naadloos gelegd gekregen door scheper. Zo strak als een biljartlaken na dat er eerst ruige plavuizen lagen. Moesten lang wachten tot de werkzaamheden konden beginnen omdat scheper het zo druk heeft. En dat is logisch als je zulks vakwerk levert! Wij zijn niet de makkelijkste klanten dus 5 sterren zijn ook echt 5 sterren!

Kwaliteit

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Scheper Grootegast staan wij voor kwaliteit. Wij zullen u informeren over de verschillende producten die wij leveren en monteren. Bij Scheper zijn wij pas blij als u tevreden bent! 

Zien en voelen

Onze eigen showroom

In Grootegast (Groningen) vindt u onze showroom waar wij u optimaal kunnen adviseren over verschillende soorten vloeren zoals; Tapijt, Vinyl, PVC, Houten vloeren, Schoonloopmatten, kunstgras etc. Ook kunt u een breed scala aan mogelijkheden zien en voelen op het gebied van raamdecoratie & zonwering. Onze showroom is op afspraak geopend.